Renholdsavtale
Fast renhold Oslo privat

Prio kan tilby fast avtale for renhold etter behov.

Enten om du er en bedrift eller privat, kan vi tilpasse renhold etter ditt behov.
En kan ha forskjellig behov innen vask og det kan ofte kan renhold være tidskrevende eller at man ikke har riktig renholdgjøringsmidler tilgjengelig.
For fjerning av velsittende flekker og skitne lag, bør man være forsiktig med bruk av sterke kjemikalier, da disse kan være helseskadelige ved langvarig eksponering.

Kontakt oss for dine behov, så ser vi sammen hvilken løsninger vi kan tilby.

Fast renhold Oslo privat

Få et tilbud på Renholdsavtale

1 kvm

Kom i gang med ukentlig rengjøring

Vi hjelper deg med vanlig rengjøring av hjemmet og en enklere hverdag. For den beste servicen starter vi alltid med et gratis startmøte for å tilpasse den ukentlige rengjøringen til dine behov.

Vi vil gjøre det enkelt for deg å tenke på andre ting. La en profesjonell ta seg av rengjøringen slik at du får tid til alt annet.

Snakk om hva du vil ha hjelp med, så tilpasser vi rengjøringen deretter. Vi blir enige om hvilke rom som skal inkluderes, hva som skal gjøres og hvordan dere vil at det skal gjøres. Vi samler alle behovene i din kundeprofil som ligger til grunn for ukentlig rengjøring hos deg.

Bli kunde

For at du skal få den beste rengjøringen for ditt hjem, går vi alltid etter dine behov. Før den ukentlige rengjøringen begynner, har vi et gratis startmøte via telefon, video eller personlig hjemmebesøk.

Under oppstartsmøtet samler vi dine behov i kundeprofilen din, som er grunnlaget for din ukentlige rengjøring.

Når du har valgt å bli kunde hos oss, blir vi enige om antall timer og hvilken ukedag du vil at vi skal komme. Så får du vite hvem som vil være din hjemmevask, og vi vil utstede en nøkkel til din faste renholder.

I starten får du en rengjøringspakke med mikrotrekkere og mopphåndtak. Våre rengjøringsprodukter som er merket med Godt miljøvalg blir værende hos deg og  etterfylt når de går tomt. Vi bruker din egen støvsuger eller tar med egen om dette ikke er tilgjengelig.

Vi starter din vanlige rengjøring av hjemmet med en grundig innledende rengjøring.

Vi hjelper deg med Renholdsavtale og kan tilby en uforpliktende befaring.

Har du spørsmål angående:

Kontakt oss for en hyggelig prat og la oss se hvilken løsning vi kan tilby, som er raskt og effektiv!