Sanering av dødsbo

Vi hjelper deg med Sanering av dødsbo og kan tilby en uforpliktende befaring.

Har du spørsmål angående:

Kontakt oss for en hyggelig prat og la oss se hvilken løsning vi kan tilby, som er raskt og effektiv!


Få et tilbud på Sanering av dødsbo

Sanering av dødsbo av:

1 kvm

 

 

Etter beboerens død kan boet havne i en dårlig tilstand. Mugg, nikotin / tobakk lukt, kroppsvæsker, blodflekker, avføring og urinskader, luktinfeksjon, sanering etter mortem og vannskader er ikke uvanlig. Da kreves det en skikkelig sanering av boet. Vi sørger selvfølgelig for å komme frem til en spesifikk løsning basert på dine behov. Med vår ekspertise kan du stole på oss.

Når vi undersøker dekontaminering av en eiendom, er det første vi jobber med en mulig oppdagelse av mugg og annet smuss og skadedyr. Vi søker i hele hjemmet og finner alle spor av disse som er på plass.
Vi observerer alle punkter og tilbyr en løsning for dine spesifikke behov. Så tar vi vare på all rengjøring av hele boligen / huset / eiendommen. De forskjellige typer smuss og lukt som kan oppdages er mange.
Ved å ansette oss kan du unngå å kontakte ulike selskaper for riving, sanering og maling av vegger og tak. Vi gjør alt tre forskjellige selskaper kan gjøre. Ved å ansette oss sparer du tid og penger. Hver oppgave er forskjellig, og forskjellige tiltak kreves i hver enkelt oppgave. Vi starter alltid med et gratis besøk og inspeksjon av skader og bare ditt hjem. Deretter kan vi presentere en handlingsplan og et tilbud for en komplett løsning.